Palvelumme räätälöidään aina organisaatiosi tarpeen mukaisesti. Soveltamalla käytännönläheistä ja systemaattista kehitysprosessia yhdessä oikea-aikaisten mittausten kanssa saadaan kehitystiimisi ja organisaatiosi innovaatio-osaaminen kehittymään uudelle tasolle.

IDEASTA INNOVAATIOON


Managementum ELY Analyysi:
Analyysissa kartoitetaan yrityksesi nykytila esim. talouden, markkinoiden, tuotteiden ja toimintaympäristön osalta. Kartoituksen lopputuloksena syntyy yrityksellesi räätälöity kehityssuunnitelma.

– Kesto 1–2 päivää

– Palvelun hinta on 260 € + alv 24% / päivä. Ely-keskuksen tuki kattaa 80% palvelun 1300 € päivähinnasta.


Managementum ELY Konsultointi:
Luodaan yhdessä yrityksellenne analyysiin perustuva strategia kasvun, kansainvälistymisen tai muutoksen toteuttamiseen kannattavasti ja kustannustehokkaasti.

– Kesto 2–5 päivää
– Edellyttää, että yrityksesi nykytila on arvioitu Analyysi-palvelussa tai muuten niin, että kehittämistarve on jo selvillä. Voidaan myöntää useampaan kertaan ja eri tarpeisiin, enintään 15 päivää kolmen vuoden aikana.
– Palvelun hinta on 325 € + alv 24 % / päivä. Ely-keskuksen tuki kattaa 75% palvelun 1300 € päivähinnasta.


Innovaatioilla Kansainvälistä Kasvua:
PK- ja mid-cap-yrityksille suunnatun kehittämishankkeen tavoitteena on tuottaa innovaatioita kansainvälisille markkinoille, lisätä yritysten innovaatio-osaamista ja tuottaa yrityksille uutta tietoa kansainvälistymisestä ja sen edistämisestä.
Hankkeen aikana toteutetaan yrityksen omien tarpeiden mukaan räätälöity kehitysprojekti, jossa kehitetty innovaatio voi olla uuden tuotteen lisäksi myös uusi tai aiempaa kehittyneempi prosessi, strategia tai palvelu. Kehittämisen kohteeksi sopivat myös liiketoimintamallit, brändi, digitaalisten välineiden hyödyntäminen sekä organisaation että verkoston johtaminen. Lisäksi kehitetään yrityksen hallitustyöskentelyä tarpeen mukaan.


Managementum-Invent™:
Tämä projektin tavoitteena on tunnistaa ja konkretisoida organisaatiollesi seuraava menestystuote, -prosessi tai -palvelu. Tuotekehitys voidaan käynnistää tämän projektin jälkeen.


Managementum-Voitto™:
Tavoitteena on valmentaa ja harjoittaa organisaatio hyödyntämään tuotekehitysprosessia tehokkaasti.


Managementum-Prosessi™:
Olipa operaatiivinen toimintaprosessi minkälainen tahansa, niin sitä voidaan kehittää ja tehostaa. Esimerkiksi tilaus-valmistus-toimitus -prosessi on useasti hyvä kehittämiskohde.


Managementum-Innovaatiotesti™:
Testi auttaa ymmärtämään, kuinka yrityksessänne tällä hetkella johdetaan innovaatioita. Testin jälkeen pystytte paremmin suunnittelemaan ja kehittämään innovaatiojohtamista.

KOULUTAMME


Managementum Ideat-innovaatioiksi™ -seminaarit ja valmennukset:

Seminaarit, luennot, valmennukset ja työpajat innovaatiojohtamisen alueelta suunnitellaan organisaatiosi tarpeiden mukaan. Seminaariluennot ja alustukset kestävät tunnista puoleen päivään ja käsittävät tyypillisesti myös harjoituksia innovaatiojohtamisen valitulta osa-alueelta. Seminaarit ja työpajat kestävät puolesta päivästä useisiin päiviin. Managementumin Ideat innovaatioiksi™ -seminaariluento sopii hyvin esimerkiksi innovaatiohankkeiden aluksi.

Esimerkkejä aiheista:

  1. Johda Innovaatioita: innovaatiojohtamisen teoriaa ja käytäntöä laaja-alaisesti.
  2. Innovaatiomahdollisuuden tunnistaminen ja konkretisointi
  3. Innovaatiostrategia
  4. Reaalioptiot innovaatiohankkeissa
  5. Uuden yrityksen luominen

KIINNOSTUITKO?

Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan kuinka voisimme palvella teidän yritystänne tai organisaatiotanne innovaatiojohtamisen alueella.

Ota yhteyttä